Trygg katalog Logo Trygg Katalog

strek

Purehelp.no AS

Purehelp.no er en norsk business søkemotor som har som mål å eksponere norske bedrifter og tjenestetilbydere på en målrettet måte via Internett. Vi skaper trafikk i tjenesten gjennom å tilby gratis tilgang til næringslivsinformasjon, markedsrapporter, overvåkingsfunksjoner og en mengde andre spennende og nyttige tjenester.

Purehelp.no var først i Europa med å publisere gratis regnskap på bedriftene, etterfulgt først ute med aksjonærlister og mer brukernyttig informasjon. Vi anser oss som banebrytende for publisering av informasjon andre tar betalt for.

Den siste nyttige tjenesten i Purehelp.no er "Gratis skjemaer" for arbeidsgiveren med foreløpig 50 fagområder som jevnlig blir oppdatert. Alle skjemaer blir juridisk kvalitetssikret. Se www.purehelp.no/arkivet

Vi vil komme med mer nyttig informasjon til næringslivet jevnlig. Mye penger å spare på å benytte www.purehelp.no i arbeidssammenheng.  

Vårt hovedkontor er i Lier, rett utenfor Drammen, med adresse Husebysletta 9, 3400 Lier. Kontakt oss gjerne på telefon 32 24 14 00, eller se http://purehelp.no/page/kontakt_purehelp for mer detaljert kontaktinformasjon.

strek